GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Amennyiben felmerül egy kérdés először nézzen szét itt!

“Szőnyeget, ha van rá lehetőség olyan helyre helyezzük ahol nem éri folyamatosan erős napfény, így elkerülhetjük szőnyegünk fakulását. Nem érintkezhet nedves felülettel például nyirkos nedves burkolatra, falfelületre nem szabad helyezni. Védeni kell a molyoktól, nehéz bútorok által okozott sérülésektől, vegyszerektől.” Hova helyezzük a szőnyeget?

vintage
patchwork

“A választás fő szempontja, elsősorban, hogy mire kívánjuk használni, valamint milyen méretű helyiségbe szeretnénk leteríteni, de a befolyásoló tényezők közé tartozik még a bútorok helyigénye és a kiegészítők mintája. A szín megválasztása főleg a használat gyakoriságától (a világos színűek nagyítják a teret a sötétebbek szűkítik), de gondolni kell a tisztítás és a porszívózás gyakoriságára ami az adott helyiség használatától függ. Emellett még harmonizálni kell a tapéta, fal, függöny és egyéb kiegészítőkkel.” Hogyan válasszam ki a megfelelő szőnyeget?

natural

“Weboldalunkon kiválaszthatja az Önnek megfelelő mintájú és árú szőnyeget, majd kérésre Budapesten kiszállítjuk szőnyeg fogásmintáinkat. Vidékre is eljuttatjuk fogásmintáinkat erről érdeklődjön valamelyik elérhetőségükön.” A szőnyegeik meg is nézhetőek valahol?

“A szőnyegek menüpontban az adott szőnyeg képére vagy a Részletek gombra kattintva található bővebb információt. Itt megtalálható az adott szőnyeg ára, mérete és egyéb adat.” A szőnyegeikről, hol találok bővebb információt?

natural
natural

“A konkrét szállítási határidőt előzetesen a gyártól lekérdezzük, ami attól függ hogy az adott szőnyeg van -e raktárkészleten vagy gyártani kell.” Mennyi idő lenne a szállítás?