GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Amennyiben felmerül egy kérdés először nézzen szét itt!

Hova helyezzük a szőnyeget? “Szőnyeget, ha van rá lehetőség olyan helyre helyezzük ahol nem éri folyamatosan erős napfény, így elkerülhetjük szőnyegünk fakulását. Nem érintkezhet nedves felülettel például nyirkos nedves burkolatra, falfelületre nem szabad helyezni. Védeni kell a molyoktól, nehéz bútorok által okozott sérülésektől, vegyszerektől.”

modern
klasszikus

“A választás fő szempontja, elsősorban, hogy mire kívánjuk használni, valamint milyen méretű helyiségbe szeretnénk leteríteni, de a befolyásoló tényezők közé tartozik még a bútorok helyigénye és a kiegészítők mintája. A szín megválasztása főleg a használat gyakoriságától (a világos színűek nagyítják a teret a sötétebbek szűkítik), de gondolni kell a tisztítás és a porszívózás gyakoriságára ami az adott helyiség használatától függ. Emellett még harmonizálni kell a tapéta, fal, függöny és egyéb kiegészítőkkel.” Hogyan válasszam ki a megfelelő szőnyeget?

“A szőnyegek menüpontban az adott szőnyeg képére vagy a Részletek gombra kattintva található bővebb információt. Itt megtalálható az adott szőnyeg ára, mérete és egyéb adat.” A szőnyegeikről, hol találok bővebb információt?

klasszikus
modern

“Weboldalunkon kiválaszthatja az Önnek megfelelő mintájú és árú szőnyeget, majd kérésre Budapesten kiszállítjuk szőnyeg fogásmintáinkat. Vidékre is eljuttatjuk fogásmintáinkat erről érdeklődjön valamelyik elérhetőségükön.” A szőnyegeik meg is nézhetőek valahol?

vintage

“A konkrét szállítási határidőt előzetesen a gyártól lekérdezzük, ami attól függ hogy az adott szőnyeg van -e raktárkészleten vagy gyártani kell.” Mennyi idő lenne a szállítás?